Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

  

Treningsarenaer for Avdeling Oslo

Norsk Schäferhund Klub avdeling Oslo har flere treningsarenaer. Vi publiserer på vår Facebook side når vi har organisert lydighet- og brukshundtrening. Vi har foreløpig ingen tilbud innendørs i vinterhalvåret.

Fellestrening på Bredtvedt 

I sommer og vinterhalvåret(avhengig av snøforhold) foregår det organisert treningen på Bredtvet på Kalbakken. Parkering mellom Bredtvet kirke og fengselet i Bredtvedtveien.

Vi har avtale om bruk av banen mandag-fredag fra kl 17.00 til 20.30, alt ettersom hvordan været er. Vi publiserer på våre Facebook sider når vi har organisert trening. Her kjører vi fellesøvelser og enkeltøvelser for de som ønsker det.

Klubbhytta i Nittedal

Når det ikke er snø trener vi brukshundarbeid på hytta vår i Nittedal. Her kan du få råd og hjelp til skogsøvelser med din hund.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker dette. Det er låst bom på veien inn til hytta. Vi må avtale felleskjøring inn.

Kontakt leder hvis du ønsker å benytte hytta. 

Adressen er Ryggevannsveien 94, Slattum (Nittedal Kommune).  Se kart nedefor.

 


Følg oss gjerne på FaceBook (her legger vi ut løpende info om trening m.m.) - Norsk Schäferhund Klub avd. Oslo

Vi gjør oppmerksom på at vi i størst mulig grad prøver å opprettholde treningene hele året, men i skolenes ferier og fridager må vi basere oss på egentrening. Vi vil informere fortløpende på NSchK avd. Oslo’s facebookside og webside.

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Logg inn